3-årsjubileum med

nye skolebiler!

Trafikkskolene

åpner igjen!

Slik praktiserer vi

smittevern

Vi har flyttet inn i

nye lokaler

Våre siste nyheter

3-årsjubileum med nye skolebiler!

Trafikkskolen Leknes kunne i april feire at det var 3 år siden vi tok imot de første elevene våre! Vi har blitt godt mottatt, som en seriøs aktør. Vi har utformet undervisningsopplegget på vår egen måte, prøver å tenke nytt og holder oss faglig oppdatert.

Les mer

Trafikkskolene åpner igjen!

Nå har vi endelig fått beskjeden vi har ventet på, nemlig at trafikkskolene får lov til å åpne igjen! Etter å ha vært stengt siden 12. mars på grunn av Corona-pandemien, blir det fra og med mandag 11.

Les mer

Om trafikkskolen

Trafikkskolen Leknes AS eies og drives av Eskil Eltoft, Espen Wiik og Øyvind Trondsen. Vi tok imot våre første elever 18. april 2017 i våre lokaler i Fabrikken Næringshage (tidligere Lofoten Næringshage) på Leknes. Vi er tre trafikklærere som alle er født og oppvokst på Vestvågøy, men utover det har vi mange ulikheter. Vi er av ulik alder, har ulik utdanning og arbeidserfaring fra tidligere yrker, har ulike interesser og vi har ulike personlige egenskaper. Men vi utfyller hverandre og har det til felles, både at vi trives i jobben og at vi trives i lag.

Eskil har utdanning i mekaniske fag og brønnteknikk og har yrkessjåførutdanning for tyngre kjøretøy. Han har arbeidserfaring fra butikk, verksted og som brøytebilsjåfør, til tillegg til å drive med motorsport på fritiden. Han var ferdig utdannet trafikklærer i 2014.

Espen har pilotutdanning fra USA, og i tillegg til jobben som pilot i Nord-Norge har han arbeidserfaring fra gårdsdrift, butikk og barnehage. På fritiden er han ofte å se på sykkel langs lofotveiene. Han var ferdig utdannet trafikklærer i 2012.

Øyvind har utdanning i grafiske fag som typograf, og har tidligere jobbet i mange år med trykkerivirksomhet, grafisk design og markedsføring. Han var ferdig utdannet trafikklærer i 2012.

Trafikkskolen Leknes er medlem av Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund (ATL), og vi driver trafikkundervisning i tråd med myndighetenes krav og gjeldende læreplaner. Vi har alle tre norsk høgskoleutdanning som trafikklærer ved Nord Universitet på Stjørdal.

Vi driver en trafikkskole som har forpliktet seg til ATL sin etikkplakat. Vi setter eleven og elevens behov i sentrum, og arbeider for å gi våre elever profesjonell undervisning til en rettferdig pris. Vårt mål er at du skal føle deg ivaretatt når du kommer til oss, og vi ønsker å tilpasse undervisningen etter dine behov slik at du kan føle deg trygg og trives i undervisningen. Vi vil gjerne bidra positivt både for deg og lokalsamfunnet som vi er en del av.

Velkommen som elev og kunde ved Trafikkskolen Leknes!

Følg oss på sosiale medier!

Trafikkskolen Leknes AS på Facebook

Priser opplæring

Kjøretime

Kjøretime

45 minutter

670 kr

Dobbel kjøretime

2x45 minutter

1 340 kr

Trinnvurdering trinn 2

45 minutter

670 kr

Trinnvurdering trinn 3

45 minutter

670 kr

4.1.2 Kjøring i landevegsmiljø

Sikkerhetskurs på veg (del 2) 5x45 minutter kjøring i landevegsmiljø + pause i Svolvær

3 350 kr

4.1.3 Planlegging og kjøring i variert miljø

Sikkerhetskurs på veg (del 3) 4x45 minutter kjøring i variert miljø

2 680 kr

Leie av bil til førerprøve

I tillegg kommer førerprøvegebyr til Statens vegvesen

1 800 kr

Kjøretentamen

2x45 minutter hvor du blir testet på samme måte som på førerprøven, for deg som ønsker å teste ferdighetene dine før du skal avlegge førerprøven

1 340 kr

Kurs

Sikkerhetskurs på øvingsbane

4x45 minutter sikkerhetkurs på øvingsbane inkl. baneleie til NAF på 1260,- og 3x45 minutter landevegskjøring m/forbikjøring

6 190 kr

4.1.1 Bilkjøringens risiko

Sikkerhetskurs på veg (del 1) 2x45 minutter teoriundervisning

670 kr

4.1.4 Refleksjon og oppsummering

Sikkerhetskurs på veg (del 4) 2x45 minutter teoriundervisning

670 kr

Kurs i sikkerhetskontroll

2x45 minutter (1 eller 2 elever), for deg som ønsker hjelp til å lære dette og som ikke synes det er tilstrekkelig å lese og øve på egenhånd

1 340 kr

Teorikurs

16x45 minutter fordelt på 4 samlinger (flere elever sammen), for deg som ønsker hjelp til å lære trafikkteorien og som ikke synes det er tilstrekkelig å lese og løse oppgaver på egenhånd

1 800 kr

Annet

Smitteverntillegg

For teoriundervisning i klasserom og undervisning i skolebil

50 kr

Lærebok klasse B Veien til førerkortet

388 kr

Spørsmålsbok klasse B Veien til førerkortet

198 kr

Trafikkskiltboka

75 kr

TABSgo Undervisning

200 kr

L-skilt

69 kr

Speil

95 kr

Informasjon om priser

Gebyrer hos Statens vegvesen:
Teoriprøve klasse B: 640,-
Førerprøve klasse B: 1100,-
Førerprøve klasse BE: 930,-
Bilde på førerkort: 80,-
Utstedelse av førerkort: 300,-

Kommende aktiviteter

Trafikalt grunnkurs u/trafikant i mørket (TG)

8. juni / Trafikkskolen Leknes, Storgata 105 (inngang fra Televeien) / 2.000 kr

Ta kontakt

Messenger

Medlem av:

Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund-logo