3-årsjubileum med nye skolebiler

3-årsjubileum med nye skolebiler

Trafikkskolen Leknes kunne i april feire at det var 3 år siden vi tok imot de første elevene våre! Vi har blitt godt mottatt, som en seriøs aktør. Vi har utformet undervisningsopplegget på vår egen måte, prøver å tenke nytt og holder oss faglig oppdatert. Våre elever får den trafikkopplæringen som de har behov for - ikke mer og ikke mindre. Dette gjør vi for å kunne levere undervisning av høy kvalitet til en rettferdig pris, alltid med vårt slagord som rettesnor: Trygghet i førersetet!

Vi kan se tilbake på 3 flotte år sammen med elevene våre, deres foresatte og andre kunder, og ser frem til fortsettelsen nå når myndighetene har opphevet Corona-stengingen av trafikkskolene.

Det var jo et skår i gleden at vi måtte feire jubileet med stengte dører - noe vi aldri hadde sett for oss kunne skje. Vi har drevet nøkternt disse årene, og brukt alt overskudd til å styrke bedriften og gjøre investeringer etterhvert. Dette sammen med myndighetenes tiltakspakker gjør at vi overlever dette, og er nå klare til å kjøre kjøretimer og avholde kurs igjen.

Ved nyttårstider fortalte vi at vi hadde bestilt nye skolebiler, og at disse ville være klare til bruk i løpet av første halvår. Vi har nå tatt i bruk 3 flunke nye Volvo V60 levert fra Bil i Nord! Vi er selv veldig fornøyd med bilene, både innvendig plass/romfølelse og kjørekomfort, og får tilbakemeldinger fra elevene som har kjørt både de tidligere XC60 og de nye V60 at nybilene er veldig behagelige å kjøre.

Vi gleder oss til å ta imot både tidligere og nye elever i nye skolebiler - velkommen!

Ta kontakt

Messenger

Medlem av:

Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund-logo