Slik praktiserer vi smittevern

Slik praktiserer vi smittevern

Vi tar smittevern på alvor, og retter oss etter myndighetenes krav når vi gjennomfører kjøretimer og teoriundervisning - både av hensyn til elevene våre og oss selv. Derfor håndhilser vi ikke, men møter våre elever og kunder med et smil!

Vi ber våre elever om å vaske hendene grundig før de møter til undervisning og unngå å møte lenge før avtalt tidspunkt, og ellers følge myndighetenes råd om å holde avstand til andre samt å utvise god håndhygiene og hostehygiene.

Elever som har symptomer på akutt luftveisinfeksjon, feber, hoste, tungpustethet eller som er omfattet av reglene for karantene eller isolering, skal IKKE møte til avtalt undervisning. I slike tilfeller slipper du selvsagt å betale for avlyst undervisning, og vi ber om at du kontakter oss så raskt som mulig slik at vi kan ordne ombooking av undervisningen.

Vi rengjør kontor- og undervisningslokalene daglig, og rengjør kontaktflater mellom hver undervisningsøkt i klasserom. Det samles ikke flere elever til teoriundervisning enn at det er mulig å holde minimum 1 meters avstand mellom elevene. Skolebilene blir luftet og kontaktflater rengjort mellom hver kjøretime, og alle elever får tilgang til hånddesinfeksjon både før og etter undervisning.

Dette tar tid og påfører oss ekstra kostnader til renhold og desinfisering av undervisningslokaler og skolebiler, og vi ser oss derfor nødt til innføre et smitteverntillegg så lenge smittevernkravene gjelder. Tillegget på kr. 50,- kommer i tillegg til den ordinære prisen på avtalt undervisning, og er det samme enten det gjelder en enkel kjøretime, dobbel kjøretime, sikkerhetskurs på øvingsbane, langtur på trinn 4, teoriundervisning på trinn 4 eller en kurskveld på trafikalt grunnkurs osv.

Vi oppfordrer alle til å følge myndighetenes pålegg og anbefalinger på helsenorge.no. Ved å beskytte deg selv, beskytter du andre!

Ta kontakt

Messenger

Medlem av:

Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund-logo