Slik praktiserer vi smittevern

Slik praktiserer vi smittevern

Vi tar smittevern på alvor, og retter oss etter myndighetenes krav når vi gjennomfører kjøretimer og teoriundervisning - både av hensyn til elevene våre og oss selv. Derfor håndhilser vi ikke, men møter våre elever og kunder med et smil!

Vi ber våre elever om å vaske hendene grundig før de møter til undervisning og unngå å møte lenge før avtalt tidspunkt, og ellers følge myndighetenes råd om å holde avstand til andre samt å utvise god håndhygiene og hostehygiene.

Elever som har symptomer på akutt luftveisinfeksjon, feber, hoste, tungpustethet eller som er omfattet av reglene for karantene eller isolering, skal IKKE møte til avtalt undervisning. I slike tilfeller slipper du selvsagt å betale for avlyst undervisning, og vi ber om at du kontakter oss så raskt som mulig slik at vi kan ordne ombooking av undervisningen.

Vi rengjør kontor- og undervisningslokalene daglig, og rengjør kontaktflater mellom hver undervisningsøkt i klasserom. Det samles ikke flere elever til teoriundervisning enn at det er mulig å holde minimum 1 meters avstand mellom elevene. I skolebilene blir kontaktflater rengjort mellom hver kjøretime, og alle elever får tilgang til hånddesinfeksjon både før og etter undervisning.

Myndighetene har skjerpet smitteverntiltakene i to uker fra 4. januar. Vi har valgt å benytte munnbind for elev og trafikklærer i skolebilene i denne perioden og evt. senere ved lokal smitteoppblomstring. Elevene vil da få utdelt munnbind når de møter til kjøretime.

Vi oppfordrer alle til å følge myndighetenes pålegg og anbefalinger på helsenorge.no. Ved å beskytte deg selv, beskytter du andre!

Ta kontakt

Messenger

Medlem av:

Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund-logo