Samarbeid for å holde lofotveiene og lofotnaturen ren

Samarbeid for å holde lofotveiene og lofotnaturen ren

Å være bilfører handler ikke bare å komme seg fra A til B, men også hvordan vi kommer oss dit og hva vi foretar oss underveis. Langs lofotveiene ligger det til tider mye søppel som gatekjøkkenemballasje, drikkevareemballasje, snusbokser, sjokoladepapir osv. Mye av dette har sannsynligvis blitt kastet ut av et bilvindu. I hovedmålet for klasse B står det at eleven sin kjøremåte skal ta hensyn til helse, miljø og andres behov.

Derfor samarbeider vi med Lofoten Avfallsselskap og Clean Up Lofoten, for å bevisstgjøre våre elever og kommende bilførere om vårt felles ansvar for å holde Lofoten ren. Våre elever på sikkerhetskurs på veg/trinn 4 deltar i en quiz om temaet, og er med i trekningen av to premier. Den første premien ble trukket i desember 2019, og den andre skulle trekkes i mars 2020. Dette ble utsatt på grunn av Corona-nedstengingen av trafikkskolene, men nå har vi trukket ut vinneren.

Amalie Frantzen er den heldige vinner av et gavekort på Circle K til en verdi av kr. 1000,- samt en gratis poleringsvask på Circle K til en verdi av kr. 299,- betalt av Clean Up Lofoten og Circle K.

Ta kontakt

Messenger

Medlem av:

Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund-logo