Økonomiske fordeler for våre elever på klasse B!

Vi setter trygghet i førersetet!

Økonomiske fordeler for våre elever på klasse B!

Lavere pris på teoritimer: Vi har lavere timepris på teoritimene der flere elever deltar samtidig. Dette gir deg en besparelse på tilsammen 1710,- på de obligatoriske kursene sikkerhetskurs på øvingsbane på Melbu og sikkerhetskurs på veg (trinn 4).

Inkludert forbikjøringsøving: Hos oss får du ingen ekstra kostnader til forbikjørinsøving, fordi dette er inkludert som en del av turen til øvingsbanen på Melbu. Dette gir deg ytterligere en besparelse på 1720,-.

Samlet besparelse: Med våre priser og vårt undervisningsopplegg kan du glede deg over en samlet besparelse på hele 3430,-. Dette er en betydelig økonomisk fordel som vi gir alle våre elever på klasse B!

Dersom du har gjennomført trafikalt grunnkurs hos oss får du i tillegg en gratis startpakke til en verdi av 1058,-. Klikk her for å lese om startpakken.

Vi på Trafikkskolen Leknes er opptatt av å gi våre elever en trafikkopplæring som er både prisgunstig og av høy kvalitet. Slik har vi alltid lagt opp undervisningen og priset våre tjenester, og slik vil vi fortsette også i fremtiden. Vi leverer undervisning av høy kvalitet til en rettferdig pris - til alle våre elever - hele året!

Trafikkskolen Leknes - trygghet i førersetet!

Ta kontakt

Messenger

Medlem av:

Norges Trafikkskoleforbund-logo